Despre noi

Prezentare Class Distribution

10 ani de experienta in distributie cu grija  si responsabilitate  fata de nevoile clientilor, deschisi, empatici si transparenti in toate relatiile cu partenerii furnizorii si angajatii proprii, comportamentul responsabil fata de mediul exterior, grija fata nevoile angajatilor, confirmate exclusiv prin standardele ISO – Sistemul de Management al Calitatii (ISO9001): o referinta internationala, care vizeaza calitatea relatiilor business-to-business si certifica puternica orientarea catre client si cerintele de calitate ale acestuia, adoptata si aplicata ca principii de functionare

In toata aceasta perioada Firma Class Distribution si-a construit reputatia unei companii care iti oferta Solutia corecta, fiind ghidata de respectul fata de client si furnizori, reciprocitate si valoare adusa fiecarui parteneriat.

Va garantam preturi competitive, livrare gratuita oriunde, un Serviciu Clienti care va sta la dispozitie pentru informatii, nelamuriri si rezolvarea oricarei probleme intampinate.

Biroul este locul unde petreci zilnic cel putin 8 ore. Dorinta noastra este sa iti facem aceste ore cat mai placute, eficiente si productive la locul de munca, creindu-ti un mediu confortabil si prietenos.

Pentru aceasta iti propunem o gama completa de:

  • Echipamente de protectie pentru asigurarea si imbunatatirea conditiilor de munca
  • Mobilier din pal si lemn masiv, mobilier metalic, scaune de birou-meritam un spatiu placut si confortabil

Echipamente de protectie

Va oferim setul complet de solutii, produse si servicii adecvate pentru a proteja viata la lucru, in spitale, in medii cu risc sporit sau in activitatile domestice, de zi cu zi.

Este ideal ca un echipament de protecție sa fie confortabil, versatil și să-ți ofere un nivel de protecție adecvat pentru a face fața sarcinilor dificile zi de zi, pentru acestea va oferim: echipamente de protectie: bocanci de protecție, salopete de lucru și alte produse de îmbrăcăminte, încălțaminte, ochelari, casti de protectie, manusi, si alte  accesorii

O echipa bine instruita va sta la dispozitie pentru consiliere si alegerea solutiei optime de protectie a personalului dumneavoastra.

 

Mobilier din pal si lemn masiv, mobilier metalic

Petrecem mult timp lucrând, nu merităm să avem un mediu plăcut de lucru la birou?

  • Mobilier din pal si lemn masiv Pentru un birou simplu, elegant si practic avem o gamă variată de birouri birouri de calculator, birouri manageriale, birouri operationale, mese de conferinta, mobilier secretariat sau mobilier pentru stocare documente, din pal si lemn masiv,
  • Scaune de birou, scaune pentru uz industrial, scaune pentru sali de mese la preţuri accesibile, care te vor ajuta să lucrezi într-un spațiu mai confortabil.
  • Mobilier metalic: vestiare, rafturi metalice, arhive si biblioteci, bancuri de lucru, diverse atructuri metalice, banci pentru vestiare, mobilier metalic de birou

Oferim consultatie, masuratori, solutii, livrare si montare gratuita.

Asemenea clienţilor noştrii, ne plac prieteniile bazate pe încredere, parteneriat şi pe respectarea promisiunilor. Construind relatii de durata cu fiecare client, avem contracte de peste 10 ani cu companii de top ca, Kromberg & Schubert, Valeo, Dunca Expeditii, Leman Industrie, Nestle, Eta 2U, Dalli, Acellum, Kathrein, Rieker, Honeywell, etc, de la care puteţi obţine oricând referinţe despre echipa şi performanţele noastre.

Experiența ne-a învăţat cât de important este pentru clienţii noştrii să aibă un partener de încredere și de aceea mobilizam cele mai bune resurse pentru a livra ireprosabil, exact ceea ce ti-ai dorit, in timpul in care ai nevoie si la destinatia solicitata.

Lunar, pentru ca ne-am propus sa fim Your Right Solution, va vom ajuta sa economisiti timp si bani si pentru a va incadra in bugetul planificat, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu promotii pentru fiecare gama de produse.

Continuam sa ne dezvoltam portofoliul si serviciile, apreciem si luam in consideratie orice sugestie sau feedback pentru aceasta va rugam sa ne scrieti pe adresa office@classdistribution.ro

Cu grija pentru nevoile dumneavoastra,

Echipa Class Distribution

Comanda minima 300 lei + TVA ! Refuză